• Houtopslag timmerwerk
    Uitsnede van een terrasafscheiding op basis van een geraamte.
  • Dakkapel bekleed met keralit
    Dakkapel bekleed met Keralit
  • Timmerwerk houtopslag hok
    Timmerwerk houtopslag hok

Carport bouwen

Bent u van plan om zelf een carport te bouwen? Uiteraard een goed plan maar bedenk goed dat het bouwen van een carport niet even snel gedaan is en de keuze van de juiste materialen belangrijk is. Misschien is het daarom verstandiger om eens met ons te overleggen of Bouw- en Timmerbedrijf wellicht een optie voor u biedt.

Bouw- en Timmerbedrijf Regelink is de specialist uit de Achterhoek die u graag op weg helpt met het bouwen van uw complete carport. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en het bouwen van uw carport en eventueel uw sparringspartner zijn.

Wees creatief en kies voor kleur, spannende verlichting of juist een rustige sfeer. Ook glas kunt u helemaal naar uw eigen keuze laten plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsglas of voor authentieke stalramen. Durf zelf keuzes te maken en pas uw carport aan uw eigen smaak aan, maar laat het bouwen over aan de specialist.

Carport bouwen? Bouw- en Timmerbedrijf Regelink kan u uitstekend van dienst zijn! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 30 95 87 72 of via ons contactformulier.

offerte-aanvragen