• Houtopslag timmerwerk
    Uitsnede van een terrasafscheiding op basis van een geraamte.
  • Dakkapel bekleed met keralit
    Dakkapel bekleed met Keralit
  • Timmerwerk houtopslag hok
    Timmerwerk houtopslag hok

Boerderij verbouwen

Uw boerderij compleet verbouwen of juist terugbrengen naar de oude stijl? Dan bent u bij Bouw- en Timmerbedrijf Regelink aan het juiste adres. Wij kunnen uw wensen voor een verbouwing van uw boerderij compleet opvolgen en een goede planning van werkzaamheden geven. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over te gebruiken materialen voor bijvoorbeeld keukens, vloeren, kozijnen, deuren etc.

Laat uw boerderij verbouwen door professionals

Het klinkt logisch maar toch vermelden we het: als u besloten heeft uw boerderij te laten verbouwen, laat dit dan over aan een professionele onderneming. Uiteraard heeft u een bepaald verwachtingspatroon wanneer u de boerderij laat verbouwen en alleen als u de werkzaamheden laat uitvoeren door een ervaren bedrijf, kunt u verzekerd zijn van een hoogwaardige uitvoering waarbij ook tijd en energie gestoken is in de details.

Een boerderij verbouwen kan op diverse manieren. Voor u is het vooral belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat. Wanneer wij uw boerderij verbouwen, dan is dit een garantie die wij u kunnen bieden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen aan kunt geven. Voor meer informatie of advies kunt u bellen naar 06 30 95 87 72 of mailen naar info@bt-regelink.nl. U kunt ook het online contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

offerte-aanvragen