• Houtopslag timmerwerk
    Uitsnede van een terrasafscheiding op basis van een geraamte.
  • Dakkapel bekleed met keralit
    Dakkapel bekleed met Keralit
  • Timmerwerk houtopslag hok
    Timmerwerk houtopslag hok

Badkamer verbouwen

Er zijn op het gebied van badkamer verbouwingen zeer veel mogelijkheden. Het klinkt logisch, in een grote badkamer zijn vaak meer mogelijkheden dan in een kleinere badkamer. U zult echter versteld staan van de mogelijkheden voor verbouwingen van uw badkamer. Bouw- en Timmerbedrijf Regelink heeft ruime ervaring in het verbouwen van badkamers.

Het is voor ons altijd een uitdaging om een zo compleet mogelijke verbouwing voor u te kunnen realiseren. Alles wat een badkamer functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen.

badkamer verbouwenOf u al een badkamer uitgezocht heeft of dat u hierin graag geadviseerd wilt worden, wij voorzien u graag van advies. Of u nu een mooie badkamer zoekt voor een voordeelprijs of er een privé kuuroord van wilt maken, bij ons zult u altijd kunnen slagen.

Laat uw badkamer verbouwen door professionals in de Achterhoek

Omdat wij 1 contactpersoon centraal stellen kunt u bij ons terecht voor alle uitgangspunten. Wij zijn uitgerust met de modernste gereedschappen. Verder is het goed voor u om te weten dat wij onafhankelijk werken met verschillende leveranciers in de Achterhoek. Wij kunnen u daardoor onafhankelijk advies geven voor de mogelijkheden die passen bij uw budget.

Heeft u interesse in een badkamer verbouwing in de Achterhoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis gesprek van de mogelijkheden. Neem ook een kijkje bij de afgeronde projecten zodat u kort overzicht heeft van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.