• Houtopslag timmerwerk
    Uitsnede van een terrasafscheiding op basis van een geraamte.
  • Dakkapel bekleed met keralit
    Dakkapel bekleed met Keralit
  • Timmerwerk houtopslag hok
    Timmerwerk houtopslag hok

Dakramen plaatsen

Een dakraam plaatsen lijkt eenvoudig, maar er komt aardig wat bij kijken en het uiteindelijk passend maken kan zorgen voor de nodige stress. Daarom is het wellicht verstandig om contact op te nemen met Bouw- en Timmerbedrijf Regelink. Wij leveren uitsluitend producten waar wij zelf 100% achter staan. Velux en Fakro zijn de twee marktleiders op het gebeid van dakramen. Beide komen met jarenlange garantie, zodat u zorgeloos van uw dakraam kunt genieten.

Advies bij de aankoop van dakramen

We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw wensen ten uitvoer te brengen. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren vrij van zorgen bent. Servicegerichtheid en 1 aanspreekpunt staat bij ons centraal. Via onze website houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de mogelijkheden. Heeft u interesse om een dakraam te plaatsen? Neem direct contact op met Bouw- en Timmerbedrijf Regelink.

Uiteraard is een dakraam plaatsen niet het enige dat we voor u kunnen betekenen, of het nu gaat om groot of om klein timmerwerk; bij ons kunt u terecht.

offerte-aanvragen